Ce nu găsești?

miercuri, 30 ianuarie 2013

Ajutor !?

:D DA, am nevoie de ajutor. Datorită unor factori perturbatori, ce mi-au distrus încrederea şi buna dispoziţie (in mare parte din vina mea, nu discutam), pentru cam, să zicem... nu ştiu, pe o perioadă nelimitată, am nevoie de câteva idei. Că duc lipsă :)) Trebuie să scriu nişte chestii pentru revista şcolii. Bubu ăla drăguţ, mi-a spus să scriu cu şi despre orice. Doar că eu nu ştiu să scriu despre orice. Şi nici despre 1 sau 8 martie n-am chef să scriu, zău aşa :D Deci, idei. Multe idei. Nu vă faceţi griji pentru comentariile kilometrice, sunt de fapt bine venite şi încurajate :) Va sunt recunoscatoare <3

Aşa. Azi am aflat că s-a deschis biblioteca de la şcoală, -a fost renovată-, şi am dat o tură pe acolo. Prima care mi-am făcut fişă, mulţumesc frumos :) Mi-am luat Arhipelagul Gulag, o carte despre un tip care a fost arestat şi închis într-un lagăr de reeducare prin muncă, din Rusia (Da, Rusia^_^) şi este aşa tristă, profundă :) E un jurnal uimitor de bine scris :) Mereu cand o citesc, ma gandesc la Cori :)) Habar n-am de ce. In caz ca nu stiti cine e Cori, poftiti aici: Blogul lui Cori (Nu, nu m-a platit sa-i fac reclama, dar ii iubesc blogul :) )


Concursuri pe: Book whisperer
Si tot pe ( care e practic raiul concursurilor)MB- 10 lucruri pe care...

Ce mai cititi nou si bun? :D ^^ 
P.S: Alex (Ascunsa) e fericita! >:D< Eu sunt fericita alaturi de ea :)

duminică, 27 ianuarie 2013

Repede.

Repede până nu îmi pleacă laptopul. Pc-ul merge, dar incredibil de încet, iar râbdarea mea, păi... nu e atât de răbdătoare. :D Postare scurtă, deci.
Ce mai faceți??? :) -Rose, baftă la olimpiadă!! Si: Rose, văcuțele sunt inofensive, I'm tellin' ya! <3 - Întâi eu. Păi mă doare capul. Și trebuie să învăț perioada junimistă la română că ne ascultă. Și aseară am fost la un majorat, și cred că am răcit, fir-ar să fie! Nu răcisem pe iarna asta! 8-| Dar eu a purtat aseară pantofi cu tocuri de 10 cm. Pentru prima dată. Și n-am căzut. Nu mi-am rupt nimic. Mulțumesc. :) O, un buchet de trandafiri, pentru mine? Vai, premiu acela e tot pentru mine? Frumos, vă mulțumesc! *ieșindînaplauze*

Am citit niște chestii morbid de amuzante, Familia Puhoi, se numește seria. The floods, titlu original, parcă. Eu am citit doar primele 2 volume, dar sunt 7, parcă. Le-a mai citit cineva? ;;)  Am să postez recenzia în curând. Cândva. :-? :D 
Ce mai citiți? Cum a fost săptămâna voastră? :) Mda, AV ultimul volum încă se uită urât la mine, că nu l-am citit. Nu îmi vine mă să-l citesc. E ultimul volum și e heartbreaking. Parcă dacă mai amân citirea lui, amân terminarea poveștii. Sau așa ceva. :-<

Vă las acum, mă apuc de lălăit învățat :) Baftă la scoala! <3 

Update: Ce filme/seriale ati mai vazut? :D Spuneti-mi cat mai multe :D



marți, 22 ianuarie 2013

Dor de.

     Dor. Îmi era un dor incredibil de blog și tot ceea ce include el. Mi s-a stricat pc-ul. Asta s-a întâmplat. Pc nașpa ce ești! Fără intenția de a crea o giga-postare, am să vă spun ce am mai făcut și citit în ultima perioadă. Buuun. Deci am câștigat Omul de Smoală pe blogul Booktown Lover și Micuțele mincinoase și secretele lor  :) Mulțumesc frumos :)
     Am citit DA LUME! DA! Academia vampirilor volumul 5, și acum am ultimul volum uite-l colo, da, îl văd de aici, dar nu pot să mă apuc de el. N-am timp, pur și simplu și mă oftic la greu. M-am apucat de Rațiune și simțire și n-am terminat-o, pentru că e atâââât de plictisitoare!! Și de Ucenicul vraciului. Nici pe-aia n-am terminat-o. Nu e urâtă, dar nici uimitoare nu e. Mă cam plictisește. De astea m-am apucat de nu mai știu când, dar am primit Av 5 între timp și am halit-o într-o noapte. 2 vorbe despre, și nu mai zic nimic apoi. Atenție, Spoiler! Știam că o ucide pe cățeaua fățarnică. Și știam și cine. Categoric, nu-i Rose. Mda, m-am spoilerit fără să vreau, și acum știu. Și dă-mi voie să zic doar atât: Mama ta de *****!!! ******* ******** *****!!!! ******!!!! Gata, m-am calmat. Bun. Am mai citit Să nu ne uităm la ceas, de Rodica Ojog Brașoveanu, o cărticică cu spioni, și am descoperit că am în bibliotecă Floare întunecată pe care vreau să o citesc, în viitorul ăă..  când o să am timp și termin cărțile începute și teancul ăla de cărți (Eve vol 2, Blood and feathers, Micuțele mincinoase și secretele lor, Evernight 1 și 2 și cam atât pe moment :D) care-mi face ( deci teancul, care face, e bine acordat. ) cu ochiul de ceva vreme.
Încă ceva și am terminat. Dimitri, te iubesc! :) Școală nașpa și care-mi ocupă tot timpul Y U no let me RIP? **** *** și ție, uite așa! Voi ce mai faceți? Cum merge minunăția de școală?-de fapt, nu mă interesează, dar am întrebat să mă aflu în treabă :))- Ce mai citiți? ::)

 (pe voi, blogul, pe Dimitri) 

P.S: Cineva ar trebui sa o informeze pe Rose ca aici se afla un gif cu Evan.Tate.Evan. :) Cred ca o sa o faca sa se simte mai bine, pe fondul muntilor de teme si lectii de invatat pentru teste olimpiade si alte chestii legate de scoala :)

luni, 14 ianuarie 2013

Dimitri Belikov [battle of crushes #4]

Postare realizata in cadrul intrecerii Battle of crushes (Aici, pe blogul lui Rose :) A, sa nu uitati sa votati personajul preferat :) Aşa am nişte emoţii! ;;) Ok, începem. Ba nu. CLICK AICI! Gata, acum incepem! :)

                                                              Vi-l prezint pe Dimtri :)


    Numele lui este Dimitri Belikov -Gardian Belikov, mai exact-, are destui ani cât să-mi fie soţ, ;;) şi arată ca un zeu. Nu v-am captat atenţia? Bine atunci. Dimitri este înalt, cu muşchi :> are ochii căprui închis, părul lung până la umeri, Şiiiiiii ta ta tam! E din Rusia. Da lume! Din RUSIA! A-ha! Ştiam eu că asta o să vă atragă atenţia!
    Dimitri este un djampir, adică pe jumătate om, pe jumătate vampir, şi este unul dintre cei mai buni gardieni în viaţă -> cafteşte strigoi într-o veselie. După ce le aduce pe Rose şi Lissa înapoi la Academia Sf Vladimir, Dimka (aşa cum e el alintat ;;) )  sau Tovarăşul, (cum îi spune Roza), devine mentorul lui Rose Hathaway (o tipă mega dură, şi personajul meu feminin preferat ^.^). Adică o invaţă să spargă mecle de strigoi, şi până la urmă se îndrăgostesc unul de celălalt. O dragoste din aia nebună, dar imposibilă, deoarece amândoi vor deveni gardienii Lissei, şi nu îşi pot permite să fie îndrăgostiţi, punând-o astfel în pericol pe Prinţesa Dragomir.


De ce să îl sufoci cu iubire pe Dimitri:


^ Pentru că e rus @_@
^Pentru că i se spune Zeul
^Pentru că zâmbetul lui poate vindeca un căţeluş :o3
^Pentru că arată atît de beton încât străluceşte. Pe întuneric :))
^Pentru că e dulce tare cu toate prostiile lui Zen :))
^Pentru că citeşte romane Western. -Is there a problem? :-w-
^Pentru că poartă dustere. (Adică o haină din aia lungă, ca a celor din Vestul sălbatic)
^Pentru că |SPOILER!| şi când e strigoi, încearcă să o protejeze pe Rose :) oarecum :D
^Pentru că e atât de dur încât un munte pare o bezea pe lângă el.
^Pentru că la naiba, e rus! 

* 'My name is Dimitri Belikov. I've come to take you back to St. Vladimir's Academy, Princess.'

*"The spell.Victor said you had to want me... to care about me... for it to work. Did you? Did you want me?" His words came out thickly. "Yes Roza, I did want you. I still do. I wish... we could be together."

*"Your optimism… your belief that you can make anything happen. Oh, Rose. It’s one of the amazing things about you. It’s also one of the most infuriating things about you."

*"Because sometimes, a person can get so caught up in the details that they miss the whole. It’s not just the dress or the hair. It’s you. You’re beautiful. So beautiful, it hurts me."

vineri, 11 ianuarie 2013

Me. Everyone else is already taken :)

      Ya, that's me. :) Jumatate de fata, cel putin. Tot nu-s gata sa-mi arat toata fata :)


Reading at school is cool :) 


joi, 10 ianuarie 2013

Leapşa de la Ale C ^.^



Am primit o leapşă de la Alexandra C, mersi Alexandra - nume frumos :)


1. Ce ai face dacă în fața ușii tale ar apărea un ursuleț panda enorm? 
:)) Adică Raisa? :)) L-aş smotoci şi flocoşi şi l-aş iubi cu tot sufleţelul @.@. Probabil şi-ar da duhul între timp :-s

2. În ce culoare e vopsită camera ta?
E albă. Noroc cu posterele :))

3. Care e materia pe care o urăști cel mai mult?
Chimia! ._. Dar acum nu mai fac :D Deci... actuala materie urâtă de mine esteee... Ştiinţe (la naiba cu acordul!)

4. Pe ce stai acum?
Pe scaun ;;)

5. Numește o melodie de care nu te saturi.
No diggity :D Şi dacă n-aţi văzut filmul, să puneţi mâna! Click!  

Mersi frumos pentru leapşă, poate să o ia tot poporul :) ^^

marți, 8 ianuarie 2013

Leapşa de la Clara :)

Am primit o leapsă drăguţă, mersi Clara ;;)
Întrebările la care trebuie să răspund sunt următoarele:
  1. Te-ai gândit vreodată... cum va arăta casa ta?
Păi, nu chiar. Adică... Să fie drăguţă. Casă, casă, nu apartament la bloc. Şi nu vreau vilă din aia, să mă pierd în ea. O căsuţă mică şi drăguţă, cu o cameră verde, neapărat :)) şi o bucătărie mobilată complet. Nu că sunt eu mare bucătăreasă, dar fiecare cu damblaua lui! 
  2. Te-ai gândit vreodată... cum vei arăta în viitor?
Jeez. Ochelari? Bifat. Păr scurt? Nebifat (nu mă tund scurt nici dacă-mi dai 1 milion de dolari. Îmi dai? ^.^) Altceva... Nu, cam atât. Poate până atunci se inventează vreun aparat care-ţi aduce aminte să nu mai zâmbeşti ca nebunu, sau să nu te mai încrunţi, şi orice altă chestie care-ţi lasă riduri. Mă enerveayă ideea că o să am riduri. Is there a problem? :-w
  3. Te-ai gândit vreodată...cum ar fi viața celorlalți dacă nu te-ai fi născut? 
Da. Evident, vieţile lor ar fii mai naşpa :)) 
  4. Te-ai gândit vreodată...cum va fi nunta ta?
Ăăă... Nu. Next! 
  5. Te-ai gândit vreodată...cum ar arăta copilul tău? Ar fi fată sau băiat?
Vai. Păi ori n-ar exista, pentru că eu cam urăsc copiii, ori ar exista, şi ar fii băiat :D



Mersi frumos Claire :* Acum, leapşa mea, pentru oricine vrea să o ia, şi implicit pentru Rose, Raisa, Alexandrele blogului meu şi Lexi. A, şi Maria. Şi Clara, dacă o vrei şi tu, cu cea mai mare plăcere. Cred că trebuie să formulez 5 întrebări care să înceapă cu "Te-ai gândit vreodată... ?" Aşa facem! 


 1. Te-ai gândit vreodată cum ar fii să cânţi într-o formaţie rock?
 2. Te-ai gândit vreodată să mănânci clătite cu spanac? (Sunt mortale!)
 3. Te-ai gândit vreodată să iei lecţii de echitaţie?
 4. Te-ai gândit vreodată că fantomele ar putea să existe?
 5. Te-ai gândit vreodată că eşti un personaj dintr-o carte? Ce carte, ce personaj şi de ce. (Asta e în plus, dar fie iei tot pachetul, fie deloc >:) Me evil :D ) 






luni, 7 ianuarie 2013

Concurs pe

Vroiam sa va anunt de un concurs ce se tine pe blogul Valentinei :D Click aici cu sarcini super usoare. Practic nu faci mai nimic, si ai sansa sa castigi o carte foarte misto, mai exact 'O noua senzatie in scoala' de Melisa de la Cruz. Simplu :) Pentru inscriere click AICI!!!

duminică, 6 ianuarie 2013

Serii de suflet #1

He-ya! Ce mai faceti? Eu acum citesc Ratiune si simtire de Jane Austen si ma cam enerveaza :D si m-am gandit sa infiintez o noua rubrica cu cartile pe care le iubesc din tot sufletul meu :)

  Voi incepe cu Ciresarii, de Constantin Chirita. Cine nu le-a citit inca, sa puna mana de urgenta sa le citeasca! Ciresarii este o serie alcatuita din 5 volume ( Cavalerii florii de cires, Castelul fetei in alb, Roata norocului, Aripi de zapada si Drum bun, Ciresari!) ce prezinta aventurile copiilor ce locuiesc pe strada Ciresului.


  Cand ma gandesc ca nu vroiam sa ma apuc de ele, mi-e si rusine, zau. Initial, s-a apucat de primul volum fratimiu. Can you believe this? My bro, sa citeasca! Mai citeste si el, dar asa, rar, o carte, doua la cativa ani. Si a citit el inaintea mea. Normal ca i-am suflat cartea de sub nas, si m-am apucat si eu sa citesc. Era o carte de la biblioteca, rupta, prapadita, dar m-am indragostit de ea. Am citit si ras-citit cartile astea de multe ori. Ajunsesem atat de nebuna dupa Ciresari incat un timp incepusem sa-i visez. Mi-a placut de personaje, de Lucia, mereu punctuala, Maria, visatoare, Victor, super inteligent, Ursu, pai... dupa nume va dati seama :)) Pe langa faptul ca era foarte destept, era si puternic tare :> Tic, un copil nebun care face numai ne-facute, Dan, prieten de-al lui Tic, ca cin' se-aseamana, se-aduna, Ionel, putin cam enervant, dar care intregeste grupul.  [Pe parcurs mai apar cateva personaje, Laura, (o sa fie cu Victor >:) ) si  Ioana (o sa fie cu Ionel ;;) ).]  Update: Am uitat de catelul lui Tic, Tombi ;;) (sau Tangulica, depinde de starea in care se afla Tic)
  La finalul ultimului volm, Drum bun, Ciresari, are loc un dialog emotionant intre personaje si autor (ceea ce mi s-a parut foarte tare, si o chestie pe care n-am mai intalnit-o in nicio o carte pana acum). Autorul le spune ca e timpul sa-si continue viata, sa mearga mai departe, si se desparte de ei. Ce m-am mai jelit! Si Tic, si eu pe langa Tic! Mi-as fi dorit sa mai fie inca 50 de volume.
  Ii datorez totul mamei pentru ca ea mi-a sugerat sa citesc seria :) (practic m-a tot impins de la spate si a stat cu gura pe mine pana m-am apucat de carti, dar nu-mi pare rau ca a facut-o! :) )

joi, 3 ianuarie 2013

Recenzie- Cele 9 vieți ale lui C K, vol 1

Titlu: Cele 9 vieți ale lui Chloe King, volumul 1: Căderea
Autor: Liz Braswell
 Carte citită în format electronic :)



Recenzie:
 Este povestea lui Chloe (Dacă nu v-ați dat seama după titlul seriei) care cade dintr-un turn (Dacă nu v-ați dat seama după titlul volumului). După căzătura asta, tipa ar trebui să fie afiș. Dar nu e, și se trezește aproape bine mersi. Mi-a plăcut că prietenii lui Chloe erau cu ea și au văzut toată faza, deci nu e tocmai un secret (gen: vai, e vampir sau înger, nu știe nimeni). Nu, prietenii lui C își dau seama că ea e mai specială. Amy și Paul sunt amuzanți, simpatici și loiali, și tocmai de aceea mi-a plăcut de ei. Chloe împlinește 16 ani, și se comportă ca o disperată. Se duce în club, aproape face sex cu un tip necunoscut, apoi îl întâlnește pe Brian, se dă la Alek, tipul rus și foarte hot, și se tot îndepărtează de Amy și Paul care sunt acum împreună.
M-a enervat Chloe pentru că se purta ca o mâță în călduri și mai că sărea pe fiecare tip pe care-l întâlnea. Alek a fost hot hot hot, în principiu pentru că era rus :)) Brian a fost și el drăguț, dar nu prea. Anyway. Chloe descoperă că are super viteză, agilitate și puteri șmechere, și mai descoperă că  cineva o urmărește și vrea s-o ucidă, și apare în peisaj încă un tip care are abilități ca ale ei. O, mamă, am uitat de ghearele alea lungi și ascuțite. Bun bun bun. Urmează marea împăcare a lui Chloe cu Amy și Paul,  cineva este de fapt un trădător care nu e până la urmă trădător, și Chloe află cine îi sunt cu adevărat prieteni și cine nu. Șii... Finish!

Nota mea: ținând cont de cât de disperată eram eu să citesc cartea menționată mai sus, păi.. n-am fost prea impresionată.  2,8/5

*** M-a pus Gaia să mă uit la 2 episoade din serial. Ce? Nu știați că e și serial? Ba eee! :P Un serial cu actori drăguți (În afară de Alek, rusul, ăla blond e, în gri. Mamăăăă ce urât e!) dar care joacă incredibil de prost. Mai non talente ca aștia nu putea să găsească, zău. Vreți sfatul meu? Nu vă uitați la serial, că-i nașpa :)


Să-mi spuneți dacă mai apare chestia aia la comentarii, să introduceți nu știu ce cod :D

miercuri, 2 ianuarie 2013

Pentru Kate

Melodia noastră bb :) 
„Nu contează cât ești de urâtă. James Blunt va spune întotdeauna că ești frumoasă” 



marți, 1 ianuarie 2013

Recenzie Eve- Anna Carey

Carte citită în format electronic :D Btw, coperta e nașpa!!!



    Eve este elevă la o școală de fete, și nu a întâlnit niciodată un băiat. Nu că nu s-a întâlnit cu băieți, în genul de rendez-vous, ea n-a văzut băieți decât fugitiv, peste gardul care îngrădește școala, și nu-l punem la socoteală pe expiratul ăla de rege. Una din colegele lui Eve, Arden fuge de la școală, și după ce Eve descoperă scopul fetelor și destinul acestora (adică de a procrea puradei), fuge și ea.
    A, am uitat de molima care a lovit lumea. 98% din populația Terrei a murit din cauza virusului, iar regele încerca să repopuleze planeta. Ăsta pare un lucru bun, dar nu mi se pare în regulă felul în care o face. Son of a bitch! M-am enervat cumplit. M-am revoltat, am înjurat un pic, și apoi m-am concentrat din nou pe lectură. Eve, la început e făcută grămadă. Nu la propriu. Dar îmi venea să-mi bag mâna-n părul ei, de idioată ce era. Adică-i era frică de băieți, că așa fusese educată (da, bine! profesoarele ei, niște proaste toate!!! Toate! În afară de cea care a ajutat-o să fugă) și Caleb, tipul pe care-l întâlnește în pădure respectă chestia asta, dar apoi Eve, că na, ea era Șefa de promoție doar, se simte vezi Doamne rănită-n orgoliu că Caleb n-o consideră atrăgătoare, sau mai știu eu ce. Nu e spoiler mare, e unul mic: Eve ajunge împreună cu Caleb, se duce la buncărul unde stătea el cu ceilalți băieți evadați din mină și se apucă să-i învețe pe băieți să scrie și să citească (asta mi-a plăcut).Se mai deșteaptă Eve puțin pe parcurs, sar face niște gafe atât de mari încât pune mereu totul, și pe ea însăși, în pericol.  Pe mai departe, acțiunea devine mai interesantă, o fugă continuă, Eve este aproape violată, apoi e capturată, fuge, (că am uitat să spun, o căutau oamenii regelui) și până la urmă ajunge la Califia. unde face ultimul lucru la care m-aș fi putut gândi, un lucru revoltător.
Nota mea: 3,5/5

Și ia  uitați ce frumoasa e Anna Carey :D