Ce nu găsești?

marți, 24 februarie 2015

40 de zile, 40 de orase, 40 de librarii

Chris Simion autoarea romanului Ce ne spunem când nu ne vorbim, vine în 40 de orașe din România pentru a-și promova noul roman apărut la editura TReI, „40 de zile”!

Așadar, într-un turneu unic bazat pe o idee foarte originală (și genială, dacă mă întrebi pe mine), autoarea va veni în 40 de orașe pentru a se întâlni cu cititorii; o zi, un oraș. Periplul autoarei începe la 1 martie, urmând a se încheia pe 9 aprilie. În această perioadă, autoarea își va promova cartea în Focșani, Bacău, Piatra Neamț, Iași, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Arad, Deva, Reșița, Turnu Severin, Ploiești, Constanța, Brașov, Tg. Mureș, Turda, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Rm. Vâlcea, Galați, Brăila, Tulcea, Călărași, Pitești, Mangalia, Giurgiu, Făgărași, Bușteni, Craiova, Alexandria, Buzău, Slobozia, Câmpina, Predeal, Sinaia, Târgoviște. Nu că e super tare?


Prima întâlnire va avea loc pe 1 martie, în librăria Cărturești Verona, la ora 15:00, iar eu vreau neapărat să merg. Mi-am propus să particip la cât mai multe evenimente de genul acesta, mai ales la această întâlnire cu un om interesant, autor al unor cărți din care ai o mulțime de lucruri de învățat. Și nu știu momentan dacă voi avea bani să cumpăr cartea, dar negociem până duminică. *rânjet*.

Ce spuneți? Veniți? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu :)